1-daagse opleiding Internationaal Betalingsverkeer beschikbaar

Bron: Van Kooten Solutions17 mei, 2021

Vanaf vandaag is de 1-daagse opleiding Internationaal Betalingsverkeer beschikbaar!

Deze opleiding is uitermate geschikt voor FEC, AML, Sanctions en CDD professionals die binnen het bankbedrijf (gaan) werken. Het geeft een uniek beeld van de complete keten van het internationale betalingsverkeer zoals dat binnen het bankbedrijf plaats vindt. Deze opleiding geeft dan ook een voorsprong op collega’s, daar waar het gaat om het analyseren van de bron van de transacties maar ook de commerciële afwegingen die daarbij een belangrijke rol hebben gespeeld.

Ook ICT-ers en projectmanagers die aan de slag zijn of gaan met automatiseringsprojecten binnen het bankbedrijf kunnen met deze opleiding flink op weg worden geholpen omdat er meer inzicht zal ontstaan over de complexiteit van de complete keten.

Alle onderdelen die (indirect) van invloed zijn komen aan bod en het grote belang wat zij hebben voor cliënten, bankbedrijf en toezichthouders.

Uiteraard zijn ook anderen dan bovengenoemde professionals welkom bij deze opleiding.

Ondanks dat het een pittige dag zal zijn waarbij enorm veel informatie voorbij zal komen zal er ook aandacht zijn voor vragen en korte, verhelderende video’s.

Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een, speciaal voor deze opleiding ontwikkeld, werkboek welke op de dag zelf verstrekt zal worden.

Gezien de huidige situatie m.b.t. Covid-19 zal de opleiding alleen nog mogelijk zijn op locatie. Dit kunnen bijvoorbeeld detacheringsbureaus of banken zijn en zal dus vanuit hen geïnitieerd moeten worden.

Wanneer de Covid-19 maatregelen daartoe mogelijkheden bieden zal individuele deelname mogelijk zijn op diverse locaties in het land.

Geïnteresseerd?  Neem dan snel contact op voor meer informatie en mogelijkheden!

Tot snel!

Joep van Kooten