1-daagse opleiding Internationaal Betalingsverkeer beschikbaar

Bron: Van Kooten Solutions23-11-2021

Vanaf vandaag is de virtuele opleiding Internationaal Betalingsverkeer voor Banken beschikbaar!

In 3 x 3 uur worden alle facetten van het internationaal betalingsverkeer behandeld via MS Teams door de opleider Joep van Kooten. Ook is het mogelijk voor werkgevers om deze opleiding in house te laten verzorgen.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor FEC, AML, Sanctions en CDD professionals die binnen het bankbedrijf (gaan) werken. Het geeft een uniek beeld van de complete keten van het internationale betalingsverkeer zoals dat binnen het bankbedrijf plaats vindt. Deze opleiding geeft dan ook een voorsprong op collega’s, daar waar het gaat om het analyseren van de bron van de transacties maar ook de commerciële afwegingen die daarbij een belangrijke rol hebben gespeeld.

Ook productiemedewerk(st)ers, ICT-ers en projectmanagers die aan de slag zijn of gaan met automatiseringsprojecten binnen het bankbedrijf kunnen met deze opleiding flink op weg worden geholpen omdat er meer inzicht zal ontstaan over de complexiteit van de complete keten.

Alle onderdelen die (indirect) van invloed zijn komen aan bod en het grote belang wat zij hebben voor cliënten, bankbedrijf en toezichthouders.

Uiteraard zijn ook anderen dan bovengenoemde professionals welkom bij deze opleiding.

Tijdens deze sessies wordt gebruik gemaakt van PowerPoint dia’s en korte verhelderende video’s waarbij enorm veel informatie voorbij zal komen. Er is ruimte voor vragen tijdens de opleiding maar ook schriftelijk tot 4 weken na de laatste sessie.

Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een, speciaal voor deze opleiding ontwikkeld, werkboek welke vooraf via de post verstrekt zal worden.

Geïnteresseerd?  Neem dan snel contact op voor meer informatie en mogelijkheden of ga naar de site van Edubookers voor de inschrijving.

Training: Opleiding Internationaal Betalingsverkeer voor banken | Virtueel – De Goedkoopste! – Edubookers.com

Tot snel!

Joep van Kooten