1-daagse opleiding Internationaal Betalingsverkeer beschikbaar

Bron: Van Kooten Solutions23-11-2021

Vanaf vandaag is de virtuele opleiding Internationaal Betalingsverkeer voor Banken beschikbaar!

In 3 x 3 uur worden alle facetten van het internationaal betalingsverkeer behandeld via MS Teams door de opleider Joep van Kooten. Ook is het mogelijk voor werkgevers om deze opleiding in house te laten verzorgen.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor FEC, AML, Sanctions en CDD professionals die binnen het bankbedrijf (gaan) werken. Het geeft een uniek beeld van de complete keten van het internationale betalingsverkeer zoals dat binnen het bankbedrijf plaats vindt. Deze opleiding geeft dan ook een voorsprong op collega’s, daar waar het gaat om het analyseren van de bron van de transacties maar ook de commerciële afwegingen die daarbij een belangrijke rol hebben gespeeld.

Ook productiemedewerk(st)ers, ICT-ers en projectmanagers die aan de slag zijn of gaan met automatiseringsprojecten binnen het bankbedrijf kunnen met deze opleiding flink op weg worden geholpen omdat er meer inzicht zal ontstaan over de complexiteit van de complete keten.

Alle onderdelen die (indirect) van invloed zijn komen aan bod en het grote belang wat zij hebben voor cliënten, bankbedrijf en toezichthouders.

Uiteraard zijn ook anderen dan bovengenoemde professionals welkom bij deze opleiding.

Tijdens deze sessies wordt gebruik gemaakt van PowerPoint dia’s en korte verhelderende video’s waarbij enorm veel informatie voorbij zal komen. Er is ruimte voor vragen tijdens de opleiding maar ook schriftelijk tot 4 weken na de laatste sessie.

Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een, speciaal voor deze opleiding ontwikkeld, werkboek welke vooraf via de post verstrekt zal worden.

Geïnteresseerd?  Neem dan snel contact op voor meer informatie en mogelijkheden of ga naar de site van Edubookers voor de inschrijving.

Training: Opleiding Internationaal Betalingsverkeer voor banken | Virtueel – De Goedkoopste! – Edubookers.com

Tot snel!

Joep van Kooten

nieuwe opleiding in het aanbod

Bron: Van Kooten SolutionsDatum: 30 november 2020

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de eendaagse opleiding “Introductie Internationaal Betalingsverkeer”. Deze opleiding geeft trainees die (gaan) werken binnen het vakgebied FEC/AML/CDD een voorsprong bij het succesvol aan de slag zijn/gaan binnen het bankbedrijf.

Meer info verschijnt zo spoedig mogelijk.

Bron: omdenken

geplaatste video op LinkedIn

Bron: Van Kooten Solutions

Datum: 20 mei 2020

Vandaag is er op de pagina van Van Kooten Solutions op LinkedIn een video geplaatst met een uitleg over de opzet van de training Internationaal Betalingsverkeer. Neem er eens een kijkje en laat mij weten wat je er van vind. Ik ben benieuwd!

Video’s op Linkedln

bron: Linkedln

datum: 28 april, 2020

Doordat trainingen op locaties in het land voorlopig niet mogelijk zullen zijn heb ik besloten om regelmatig video’s op Linkedln te plaatsen op basis van vragen die door de diverse professionals gesteld worden. Vandaag is de uitnodiging hiervoor live gegaan op Linkedln. Ga gerust eens een kijkje nemen!

Ik ben benieuwd naar de reacties!

Nieuwsvoorziening

Bron: Van Kooten Solutions

Datum: 16 maart 2020

Aangezien u de komende weken ongetwijfeld voornamelijk het nieuws rondom het Corona virus zal volgen is het weinig zinvol om op deze plaats u daar op te wijzen. Tot 7 april 2020 zal er in deze rubriek dan ook geen actuele informatie meer worden geplaatst.

Uiteraard blijft Van Kooten Solutions 24/7 beschikbaar voor informatieverschaffing en/of opdrachten via info@vankootensolutions.nl

Ik wens u, zowel zakelijk als privé, heel veel sterkte toe voor de komende periode!

Joep van Kooten

Grote bedrijven in Wuhan weer open

Bron: telegraaf.nl

Datum: 11 maart 2020

PEKING (ANP/RTR/AFP) – Grote bedrijven in de Chinese stad Wuhan mogen voor het eerst sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus weer open. Dat melden de Chinese autoriteiten. De virusuitbraak startte in de stad, mogelijk op een dierenmarkt.

Ⓒ AFP

Het gaat onder meer om het openbaar vervoer, apothekers, voedselleveranciers en bedrijven die diensten verlenen voor grote productieketens. Minder belangrijke bedrijven voor de voedselvoorziening of het openbare leven moeten nog wel dicht blijven, net als scholen.

In de provincie waar Wuhan ligt, Hubei, zijn de meeste doden gevallen en de meeste mensen ziek geworden door het longvirus. In China zijn dinsdag twintig mensen omgekomen door het virus en er zijn 24 nieuwe gevallen bijgekomen.